mama * plusmama * verliefd op Tim * nachtopvoedster * zot van sterrenstofjes * fan van grijs/wit * houdt van rust en gezelligheid *

dinsdag 30 augustus 2016

Back to school met de brother scanncut

Lang geleden dat ik m'n brother scanncut nog eens uit de kast haalde.
Deze middag waren we bezig dat we toch best al eens keken om de boekentassen te maken.
Kwestie van voorbereid te zijn voor donderdag.
Jelle kreeg een nieuwe brooddoos en map en nog wat doosjes voor fruit maar die zijn een beetje kaal hé.


Nu dacht ik ineens laten we dat eens wat personaliseren. Zou een hele uitdaging worden want met vinyl en transferfolie had ik nog maar 1 keer gewerkt en toen viel dat eigenlijk niet zo goed mee.
Jelle wou een manneke die atletiek deed... Gelukkig was dit vlug te vinden op het WWW en kon ik het makkelijk overzetten naar svg bestand zodat het kon verwerkt worden in de brother canvas.
Eens het bestandje gemaakt was kon ik verder aan de slag en niet veel later was m'n scanncut aan het snijdenIk knipte alles in aparte stukjes zodat ik de vinyl makkelijk kon verwijderen om daarna makkelijk de transferfolie er op te kleven. En ja het resultaat mag er zijn, nu hopen dat alles er mooi op blijft en dat de vinyl van een beetje kwaliteit is zodat het de vaatwas overleeft.vinyl: http://webshop.leokascreative.nl/
schoolspulletjes: dreamland
brother scanncut: l'armuseau Veurne

2 opmerkingen:

  1. Mor zo tof!! Ik weet waar ik moet zijn als Marthe naar school gaat ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk he, dat je alles kan personaliseren! :) In de afwasmachine blijft dat bij ons wel niet goed, maar met de hand afwassen kan prima!

    BeantwoordenVerwijderen