mama * plusmama * verliefd op Tim * nachtopvoedster * zot van sterrenstofjes * fan van grijs/wit * houdt van rust en gezelligheid *

dinsdag 6 september 2016

'Billie' Zonen09 à la minion

Een paar maanden geleden kocht ik de papieren versie van de 'Billie van zonen09'. Ik had niet echt zin in het in elkaar puzzelen van A4 blaadjes. De bedoeling was om een reeks t-shirtjes te maken voor Jelle maar ja... van uitstel komt afstel en intussen zijn we september. Moet ik nu ook geen t-shirts meer gaan maken. Dan maar direct beginnen aan de longsleeves.
Jelle wil al zo lang een minion t-shirt. Ik heb dat eigenlijk zo lang mogelijk proberen tegen te houden, Bang voor het grote pyjama gehalte. Uiteindelijk bij m'n laatste bestelling bij 'modestofjes' toch geplooid. Ik ging wel iets proberen.
Toen ik deze week eindelijk wat tijd gevonden had om de Billie te gaan tekenen heb ik een halve dag staan twijfelen over de maat... De smalle versie of de gewone versie. Als ik op de maten voortga kwam ik tussen de 140 en 146 smal. Dan toch eigenzinnig geweest en de gewone versie 140 genomen en wat ben ik blij. Deze is echt niet te groot maar perfect ;-)
Ik koos er toch voor enkel het voorpand in minion te gebruiken (waardoor ik nu nog massa's stof over heb ) , achterpand in donkerblauw en de mouwen in minion geel. Ik weet nu al dat het Jelle zijn favorietje zal worden  ;-)3 opmerkingen: