mama * plusmama * verliefd op Tim * nachtopvoedster * zot van sterrenstofjes * fan van grijs/wit * houdt van rust en gezelligheid *

donderdag 26 oktober 2017

Ons klein wonder al een maand.


Een maandje in ons midden. Vorig jaar deze tijd waren we volop bezig met onze eerste IVF poging, wat hebben we naar je uitgekeken, wat was je welkom en nu... Je bent al een maand deel van ons gezinnetje. 
Reeds van in de buik wist ik dat je een dametje zou zijn met karakter. Niets in vergelijking met je broers. Een dametje met pit. 
Je broers die sliepen en aten maar jij. Jij eet en eet en wil alles gezien hebben. Slapen? Ja als het echt moet en als je er bij neervalt dan ga je slapen ;-)

Je bent op zich een heel brave baby zolang we met je bezig zijn of als je op de arm zit zodat je alles kan zien. Mee op stap dat doe je graag. Gewiegd worden in de buggy of de draagdoek vind je zalig. Maar dan ben je ook wel wat uit je doen en dat merken we dan weer aan je nachten. Snachts slapen dat doe je niet graag. Vaak ben je om 3u klaar wakker en dat zullen mama en papa geweten hebben. 
Maar wat ben je zo'n lieve meid, de liefde voor jou is oneindig al vanaf de eerste seconde dat ik je zag. Mijn kleine meisje. 

Je begint soms al eens gericht te lachen, zowel naar mama als naar je papa. Dat is zo leuk. We smelten dan beide voor je mooie ogen en je lieve lach. Deze zullen nog menig jongensharten doen smelten :)
Papa zei vandaag nog, geen vriendjes voor je 20ste. Lol, papa en zijn kleine meid. 

Lieve, lieve Lore, mijn kleine meid. We keken zo lang naar je uit, het gaat allemaal zo snel. De tijd stopzetten kunnen we niet maar blijf nog maar effe onze kleine baby. Binnenkort ga je rollen en zitten en kruipen en stappen. Mama en papa zullen er altijd voor je zijn. Ik vond een prachtig tekstje die het volledig beschrijft. 


1 opmerking: