mama * plusmama * verliefd op Tim * nachtopvoedster * zot van sterrenstofjes * fan van grijs/wit * houdt van rust en gezelligheid *

woensdag 13 september 2017

nog maar een Charlie maar dan nu voor Tieners

Veel zin om te naaien is er de laatste tijd niet meer, m'n buik zit in de weg maar ik wou toch graag nog wat naaien en terwijl gaat de tijd een beetje vooruit. Ook ontzie ik het een beetje want ik kocht een nieuwe overlock (bernina) en heb er niet anders dan miserie mee, zo is het ook niet leuk naaien en de frustraties lopen een beetje hoog op als het niet lukt zoals ik wil, maar toch doorgezet nu, de frustratie aan de kant geschoven en er voor gegaan. 100 keer m'n linker draad terug ingerijgd maar het is gelukt.

Een van m'n favoriete patroontjes voor Jelle, de Charlie. Maar Jelle blijft niet klein dus moest ik overgaan naar de Charlie voor Tieners. Ik was echt heel blij als Zonen09 met dit patroontje afkwam.
Ik mocht al naar een 152 gaan. SToP De TijD!

Met de winter voor de deur en omdat de tricot van het paneeltje van Stenzo niet zo dik is voerde ik de mouwen ook. Een lekker warm t-shirt.
Ik wou heel graag 2 shirts uit m'n paneel krijgen dus ging ik te raden bij Veerle van Framalo voor stof voor de achterkant. Het was niet zo simpel maar zo blij dat ik het toch gedaan heb. We namen een gespikkeld zwarte  punta di roma. Iets steviger en warmer. Ik voerde met gewone effen tricot. De binnenkant van het voorpand is ook in de zwarte punta zodat ik de kraag zou meehebben in datzelfde kleur.
paneeltje en tricot voering: Lelastof in Alveringem
Punta: Framalo in Houthulst
1 opmerking: